Kettingen van Mineraal op naam

 | 

Aura kristal

 | 

Tangerien Aura


Tangerien Aura Schedel hanger aan zilveren ketting

Tangerien Aura Schedel hanger aan zilveren ketting
Afmeting: 29 x 18 x 22 mm

Een bijzondere Tangerien Aura Schedel hanger aan een zilveren ketting. 

Aura Tangerien heeft een sterke verbinding met Amber. Het Kwarts is verbonden met goud en ijzeroxide. Heeft een soortgelijke werking als Goud Aura.

Aura Goud heeft een sterke verbinding met Topaas. Het is kwarts verbonden met ijzer, titanium en andere metalen. Goud Aura zorgt voor een goede verbinding tussen de zonnevlecht en de hartchakra's. De zonnevlecht is de chakra van de wil en manifestatie. Het hartchakra is de plek van de liefde en de verbinding met het goddelijke. 
Goud aura vermengt en verenigt de trillingen van het hart met de zonnevlecht. Hierdoor ondersteunt het de manifestatie vanuit liefde, geeft wijsheid vanuit je hart. Tevens geeft het de energie van soevereiniteit en verbeterd het onze bevoegdheden tot het bewust medeverwezenlijking van het goddelijke. Het helpt zelf-sabotage te verwijderen en je op een lijn met het hoogste goed te krijgen. Het steunt alle welwillende wensen en helpt hen te verwezenlijken. Het helpt je bij het ontwikkelen van grootmoedigheid en verhoogt de stroom van overvloed. Fysiek komt het ten goede aan hart, longen, het vaatstelsel, evenals de maag en de spijsverteringssystemen. Het steunt ook de lever, de galblaas en de milt. Het zorgt voor verhoging van de energie en komt je gezondheid en welzijn ten goede. 

Wordt per brievenbuspost verzonden. 


euro 45.00


Voorraad: 1


Aantal