Engelen sieraden

 | 

Oorbellen


Aventurijn groene Engel oorbellen

Aventurijn groene Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm

Aventurijn groene Engel oorbellen.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen werkt in op het hartchakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert leiderschap, besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert electromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuververvuiling en wateraders. 
De groene Aventurijn geeft rust en zelfbeheersing. Schenkt openheid. Helpt om zorgen los te laten. 

Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk en het cholesterol-gehalte. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en stimuleert de vetstofwisseling. Het heeft tevens een positieve werking op de huid (uitslag, allergische reacties, etc), bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel  blozen. 
De groene Aventurijn bevordert geestelijke en lichamelijke groei. Gaat een hartinfacrt en arteriosclerose tegen. Goede steen tegen huidaandoeningen. Een goede steen voor kinderen. 

Wordt per brievenbusopst verzonden. 


euro 7.50


Voorraad: 2


Aantal  Carneool Engel oorbellen

Carneool Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm.

Prachtige Carneool Engel oorbellen.

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. 
Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij sexuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. 

Fysiek bevordert Carneool de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en werkt bij hoge bloeddruk en spataderen. De steen helpt bij reuma, artritis en zenuwpijnen.

Wordt per brievenbus verstuurd.


euro 7.50


Voorraad: 1


Aantal  Goudsteen rode Engel oorbellen

Goudsteen rode Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm

Bijzonder mooie ovalen Goudsteen hanger aan een zilveren ketting. 

Goudsteen geeft kracht en energie. De steen geeft hoop, bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. 

Fysiek heeft goudsteen een positieve werking op de maag, nieren, voortplantingsorganen en prostaat. Schenkt warmte en vitaliteit.

Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 7.50


Voorraad: 2


Aantal  Mosagaat Engel oorbellen

Mosagaat Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm.

Aparte Mosagaat Engel oorbellen.

Mosagaat helpt ontspannen en openstellen van geblokkeerde delen van het lichaam, bijv. De bloedsomloop of de lymfestroom. Laat opgekropte emoties los. Geeft meer optimisme. Versterkt het vertrouwen in je eigen kunnen. Geeft bevrijding. Ondersteunt bij het zoeken van oplossingen van moeilijke situaties, druk en geestelijke belasting. 
Mosagaat maakt bewust. Bevordert communicatie en prikkelt het verstand. 

Fysiek ondersteunt het de reiniging van weefsel, lymfeklieren en luchtwegen. Ondersteunt de genezing van hoesten en verkoudheid, koorts en hardnekkige infecties. 

Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 7.50


Voorraad: 1


Aantal  Sodaliet Engel oorbellen

Sodaliet Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm

Sodaliet Engel oorbellen van hoge kwaliteit.

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobiën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie. De steen absorbeert electromagnetische straling van bijv. computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtgevende meditatie. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vetrouwen en solidateit te  versterken. 

Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden (met name heesheid). Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.

Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 7.50


Voorraad: 1


Aantal  Rozenkwarts Engel oorbellen

Rozenkwarts Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm

Rozenkwarts Engel oorbellen.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. 
Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Zorgt voor een snelle ontspanning bij emotionele stress. Onthult de onderliggende oorzaken van problemen, zoals bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld.
De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. 

Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, sexuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Wordt per brievenbuspost verstuurd.


euro 8.50


Voorraad: 2


Aantal  Tijgeroog Engel oorbellen

Tijgeroog Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm

Hoge kwaliteit Tijgeroog Engel oorbellen.

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan Tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma's, twijfel en besluiteloosheid. 

Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen, depressies en verslavingen. Goudgele Tijgeroog is een goede steen om te dragen tijdens examens. 

Wordt per brievenbuspost verzonden. 


euro 8.50


Voorraad: 1


Aantal  Turkoois Engel oorbellen

Turkoois Engel oorbellen
Afmeting: 25 x 15 mm

Turkoois Engel oorbellen.

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het versterkt de aura en legt een link met de spirituele wereld. Het brengt evenwicht. Turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen, maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Het verkoelt de emoties en kalmeert een overactieve geest.Versterkt de intuìtie en psychische vermogens. Turkoois bechermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf. 

Fysiek werkt het pijnstillend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en infecties. Turkoois versterkt alle organen.

Wordt per brievenbuspost verstuurd. 


euro 8.50


Voorraad: 2


Aantal