Armbanden

 | 

Malachiet


Malachiet armband, hoge kwaliteit

Malachiet armband, hoge kwaliteit
Afmeting kralen 6 mm.

Prachtige Malachiet armband van een hoge kwaliteit. 

Malachiet is een krachtige steen die met name voor vrouwen geschikt is. Hij versterkt vriendschappen en het inlevingsvermogen en inzicht in wat er omgaat in andere mensen. Malachiet vermindert remmingen en schaamte en kan zo onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Dit maakt het mogelijk om trauma’s te verwerken en beperkende gedrags- en denkpatronen te doorbreken. De steen bevordert de intuïties, het vermogen te visualiseren, abstract denken en versnelt de informatieverwerking en het denken. 

De steen absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling. Het reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Zoekt en corrigeert emotionele onbalans. Stimuleert de ontwikkeling van nieuwe ideeën, versterkt je in moeilijke situaties. Absorbeert vervuilende stoffen. 

Fysiek heeft Malachiet heeft een positief effect op menstruatieklachten en de vrouwelijke geslachtshormonen en vergemakkelijkt bevallingen. Het helpt bij seksuele problemen, vooral met een psychologische oorzaak. Malachiet werkt ontgiftend, bloeddrukverlagend en krampopheffend en heeft een positieve werking op astma, artritis, lever, epilepsie, botbreuken, wagenziekte, duizeligheid en dyslexie. Verlicht pijn en herstelt na uitputting. 

Wordt per brievenbuspost verzonden. 


euro 7.50


Voorraad: 2


Aantal