Imperial gold ketting


Imperial gold vuur en Merlijn Aura Swarovski hanger

Imperial gold vuur en Merlijn Aura Swarovski hangerEen bijzondere Imperial Gold, Vuur en Tanzien Merlijn Aura hanger. De hanger hangt aan een zilveren ketting

Imperial Gold Aura voorziet in de perfecte verbinding tussen zonnevlecht en hartchakra en zorgt voor een combinatie die ze op het hoogste niveau laten werken. Het Keizerlijke Gouden Aura is programmeerbaar, zodat het alles kan vergroten om het even op welk gebied, speciaal voor diegenen die geïnspirieerd zijn door liefde en medeleven. Keizerlijk goud Aura geeft een energie van soevereiniteit, geeft heerschappij over zijn-haar leven en geeft iemand de mogeljikheid tot het co-creeeren samen met het Goddelijke. Het ondersteunt de stroom van overvloed in je leven. Het zet negatieve energie om in positieve krachten en legt de nadruk bij iemand op terugwinning, verjonging en het terugvinden van je ware zelf. Keizerlijk goud Aura helpt je bij het bereiken en handhaven van contact met de geestelijke werelden. Het ondersteunt je bij je helingsproces op alle niveaus. et geeft je een krachtige helende energie. Het bevordert je spirituele ontwikkeling op alle niveaus. Keizerlijk goud Aura helpt je om je lichaam en je omgeving te zuiveren. Het ondersteunt alle welwillenden wensen en helpt je om ze te manifesteren. 

Aura Tanzien kwarts is kwarts wat onder hoge druk vermengt wordt met goud en indium. Het lijkt op Aqua aura maar heeft meer violetkleur. 
Het stimuleert de keel- het derde oog en kruin chakra's. Het brengt de aspecten van communicatie en geestelijke kracht samen en zort voor de drager dat deze adequaat zijn inzichten kan verwoorden. 

Tanzine Aua zorgt ook voor communicatie met de spirituele wereld en zorgt voor ontmoetingen met andere realiteiten. Het zorgt daarbij voor het ontvangen van informatie omtrent de universele mysteries en van het collectieve bewustzijn. Uitstekend geschikt voor het in balans brengen van alle chakra's en het is een kristal dat je helpt bij het gronden. Het is een van de meest krchtige stenen om je latente geestelijke mogelijkheden en je bewuste connectie met de Bron te ontwikkelen. Het is een ongelooflijke helende steen voor intuïtie mensen, mediums, shamanen, helderzienden en helers. Het stimuleert het derde oog en je kruin chakra. 

Wordt per brievenbus post verzonden. 


euro 19.50


Voorraad: 1


Aantal