Oorbellen

 | 

Diversen


Jaspis kruisje oorbellen

Jaspis kruisje oorbellen
Afmeting: 30 x 18 mm

Jaspis rode oorbellen.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. 
Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen. 

Wordt per brievenbuspost verzonden.


euro 6.50


Voorraad: 2


Aantal  Ox Bone - Ossenbeen schedel oorbellen

Ox Bone - Ossenbeen schedel oorbellen
Afmeting: 34 x 13 mm

Prachtig gesneden schedel oorbellen gemaakt uit Ox Bone. 

Ox Bone oftewel Ossenbeen vertegenwoordigd kracht en duurzaamheid. Sieraden van Ox-Bone zijn er al in de tijd van de zeer oude beschavingen. En ook na de ontdekking van o.a. goud en zilver wordt het nog steeds gebruikt om o.a. opvallende sieraden te maken. 

Ox bone heeft een enorm hoge energie. 

Wordt per brievenbuspost verzonden. 


euro 7.95


Voorraad: 1


Aantal  Rhyoliet Engelen vleugels oorbellen

Rhyoliet Engelen vleugels oorbellen
Afmeting: 29 x 17 mm

Zeer bijzondere Rhyoliet Engelen vleugels oorbellen. 

Rhyoliet bevordert zelfrespect, eigenwaarde en helpt je jezelf te accepteren zoals je bent. Het zorgt ervoor dat je sterk in je eigen kracht staat en in evenwicht bent. Hierdoor kun je beter omgaan met belastende situaties, veranderingen en problemen. De steen geeft een bepaalde helderheid van geest en schept duidelijkheid. Onevenwichtige emoties worden in balans gebracht. Spiritueel bevordert het een diepe meditatie, spiritueel reizen en zorgt ervoor dat je sterk verankerd bent in het hier en nu. 

Fysiek bevordert rhyoliet de weerstand en heeft een positieve werking op de huid, griep, verkoudheid, infecties en de aders.

Wordt per brievenbuspost verstuurd. 


euro 9.95


Voorraad: 1


Aantal  Onyx zwarte oorbellen in zilver

Onyx zwarte oorbellen in zilver
Afmeting: 26 x 9 mm.

Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. Heeft een kalmerend effect, vooral bij driftbuien en prikkelbaarheid. Onyx helpt te aarden en je energie te concentreren. Tevens helpt het je energie te reinigen en zuiveren. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx verlicht problemen op een ordelijke manier en verzacht emoties.  Het stimuleert rust en zelfbeschouwing. Geeft inzicht in de oorzaken van problemen. 
Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezelijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. 

Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten. Onyx kan je langere tijd dragen, het is een langzaamwerkende steen. 

Wordt per brievenbus verstuurd. 


euro 12.50


Voorraad: 1


Aantal  Ioliet oorbellen in zilver

Ioliet oorbellen in zilver
Afmeting: 23 x 7 mm.

Prachtige, bijzonder mooie Ioliet oorbellen in zilver.

Ioliet is een spirituele steen en stimuleert inzicht en kennis. Het helpt je ontdekken wie je bent en geeft je de kracht om jezelf te zijn. Het laat je alle kanten van een situatie zien. Ioliet combineert wetenschap en magie, logica en fantasie. Het bevordert onafhankelijkheid, verantwoordelijkheid en vermindert hiermee problemen met afhankelijkheid (van zowel van stoffen als mensen) en verslavingen. Hierdoor bevordert de steen ook gezonde en gelijkwaardige relaties. 

Stimuleert gevoelens van sympathie en empathie, zowel in ons voor anderen en andersom. Het helpt ons te beslissen of anderen onze hulp wel of niet nodig hebben. Stimuleert begrip en acceptatie van de dualiteit van het bestaan. 

Spiritueel bevordert het visioenen en visualiseren en beschermt tijdens buitenlichamelijke reizen en ervaringen. Het helpt de chakra’s in balans te brengen. Lichamelijk werkt Ioliet koortsverlagend en bacteriëndodend en heeft een positieve werking op de ademhaling en de holtes, malaria, migraine, hypofyse en vermindert het de opslag van vet in het lichaam. Het activeert het zenuw- en endocriene stelsel. 

Wordt per brievenbus verstuurd. 


euro 14.50


Voorraad: 1


Aantal